Alvaro Herrero (Mi Blog)

Hola, sóc l'Álvaro Herrero i aquest es el meu blog. En aquest blog podreu veure els meus apunts sobre socials, tecnologia i informàtica que les dividiré en etiquetees.

Activitats





1) Descriu la pintura i explica quin paper van tenir els grups
socials que hi surten i què simbolitza la figura femenina. Situa el
quadre en el context de la Revolució del 1830.

"La Libertad guiando al pueblo"
(La Liberté guidant le peuple)
Delacroix

El lleuger pincell de Delacroix i la força lluminosa dels seus colors, exalten la vitalitat dels seus quadres. Aquest senyor, per aumentar la tensió i el moviment, va anyadir contrastes complementris juntament amb la oposició dels claroscurs. El color per a Delacroix no sol·lament hi tenia un valor de presentació, sino que sobretot tenia un significat emocional propi, sobre la qual aquest pintor intentava fer que es vegi millor la disposició de les persones en el moment.

2) Quines característiques presenten les revolucions de 1820 i
1848? A quins països van tenir èxit?

-la revolució de 1820 o Cicle revolucionari de 1820 es un conjunt de procesos revolucionaris que tenen lugar en Europa al boltant de 1820. Sugereixen com reaccio al restablecimient del Antic Régim, Restauració, per el Congres de Viena de 1815, tras la derrota de la França revolucionaria. Es la primera de las llamades oleades revolucionaries que van sacudir Europa en 1820, 1830 y 1848.

* 1Alemanya
* 2 Espanya
* 3 Portugal
* 4 Nápoles
* 5 Piamonte
* 6 França
* 7 Russia
* 8 Grecia

-Olejada revolucionaria en quasi tota Europa, amb major presència del moviment obrer i un fort component nacionalista (etapa històrica cridada com "Primavera de les nacions o dels pobles).

-nomès va tenir èxit a Austria.

0 comentarios:

Publicar un comentario