Alvaro Herrero (Mi Blog)

Hola, sóc l'Álvaro Herrero i aquest es el meu blog. En aquest blog podreu veure els meus apunts sobre socials, tecnologia i informàtica que les dividiré en etiquetees.

Aviso de ultima noticia CONFLICTO!

VIDEO FELIPE ALBARNEZ Y ALVARO HERRERO- CONFLICTE

AQUI ESTA EL LINK PER SI NO ES VEU.



Apunt Socials 1º Guerra Mundial 19-5-2010

Les armes de la Primera Guerra Mundial

'The first World War' va ser la primera guerra que va utilitzar la tecnologia.
Les armes de foc ja existien des de el reinaxement, però la novetat d'aquelles armes, era que eren automàtiques, és a dir, podien disparar seguidament (armes "repetidores").
Tambè utilitzaven el "gas mostaça", que els servia per matar als homes que s'amagaven a les barricades.
Veiem que tambè s'utilitzava els Rifles (pistoles), que eren i son, armes de foc petites per tal de poguer matar als homes en moviment.

Presentacio Esclavitud Africana

FLASH :D




Per veure el botó feu clic AQUI

FLASH :D






Per veure com dona un satelit voltes a un planeta feu clic AQUI

Estrella perseguint bola FLASH

Per veure l'estrella perseguint la bola feu click AQUI

flash-botones play i stop




Aqui deixo el enllaç per veure aquesta petita animació flash.

Video Javi Orellana i Alvaro Herrero Revolució Francesa

Aqui deixo penjat el video que vam fer sobre la Revolució Francesa fa un temps però, amb l'ajuda de'n Toni ja acabat.

Aplicacion flash :D




Per veure aquesta animació fes clic AQUI

Tecno ppt u2

Power point unitat 2 part 1




Power point unitat 2 part 2

Power Points Tecnologia! unitats 1 i 3

Power point unitat 1



Power point unitat 3

Screen r tutorial hypercam nº2

Tutorial como acer video con hypercam


Screen r tutorial fl studios9 nº1

Tutorial guardar cancion diferente formato fl studios 9

Activities

Clothes:

Está claro que los años 60 dieron lugar a una auténtica revolución en muchos aspectos. La moda fue uno de los ámbitos en los que se produjo un auténtico cambio. Surge el concepto de la ropa diferente, original, divertida y extravagante. El glamour y el lujo de años anteriores dejan paso a la psicodelia.
La cultura pop marca un camino distinto en la moda de aquellos años con el uso de estampados y materiales como el plástico. Se llevan las gafas grandes, de pasta y los cinturones anchos.Pero la prenda con más éxito, que supuso uno de los hechos claves en la década de los 60, fue la minifalda, de la mano de Mary Quant. Gran Bretaña, desplazando a Italia y a Francia, se transforma en el centro de la movida cultural. El resto del mundo centra su atención en el estilo del rock británico que se impone sin resistencias. El Mod look arrasa. Las mujeres se maquillan los ojos con gruesas líneas negras. El pelo se lleva corto o con cortes geométricos. También se lleva el pelo largo con postizos combinando todos los colores.


____________________________________________________________________

It is clear that the 60s gave place to an authentic revolution in many aspects. The fashion was one of the areas in which an authentic change took place. There arises the concept of the different, original, entertaining and extravagant clothes. The glamour and the luxury of previous years opened up ways for the psycodelia.

The culture pop marks a different way of fashion of those years with the use of prints and materials as the plastic. They take the big glasses to themselves, of pasta(cash) and the broad belts. But the article(garment,security) with more success, which supposed one of the key facts in the decade of the 60, was the miniskirt, of Mary Quant's hand. Great Britain, displacing Italy and France, transforms in the center of the blurred(busy) cultural one. The rest of the world centres his(her,your) attention on the style of the British rock that

Peixera

Deixo el video d'una peixera :)

imatge:
De Imágenes de Blogger



Per Veure el video feu clic AQUI

apunts 10-2-2010

el rai de la medusa:
obra interpretada sobre una cosa que va succeïr
la embarcació medusa va per culpa del capità i d'uns quants , van desviar-se i van naufragar.
El capità no era capità per que fos bó sino per què només era noble.
A més quan van naufragar el bots salvavides, sels van emportar els nobles i el burgesos van quedar abandonats.
Només 15 van sobreviure, tenint que fabricar-se ells mateixos els seus propis bots.

apunts 9-2-2010

De que fugien el burgesos?

Fugien dels quadres, ja que es gastaven els diners en fer quadres als rics mostrant la riquesa i la bona vida que tenen, de tot lo que disfruten, mai han tingut que treballar ni fer res per ningú per res.
Els burgesos volien que si es pintaven quadres, que es pintessin quadres per recordar mites, per enseñar als joves els avantpassats, per enseñar-li tambè a ells que veritablement es pot aprendre alguna cosa i agafar coneixements sobre treballs, història, etc, de totes les coses que passen.
_______________________________________________________________________________________

Apunts 5-2-2010

pagina per fer mapes conceptuals : www.spicynodes.org

aquesta aplicació ens pot servir per fer uns bons mapes conceptuals per tal de fer una presentació sense power point i bonica.

Apunts 3-2010-2

A l'Europa Oriental persistien els problemes nacionals a l'interior dels imperis austríac i turc, els quals mantenien subjugats pobles que aspiraven a la independència.
En el cas austríac, en allò que s'anomenava "la presó dels pobles", el problema més gran el suposaven els hongaresos.
Això es va resoldre convertint l'imperi en un Estat bicèfal (1867) austro-hongarès, encara que els nobles hongaresos van ser molt més opressius amb les nombreses ètnies goverandes, com els romanesos,txecs, serbis, etc.
En el cas turc, els diferents pobles que el constituïen farien pressió per independitzart-se.

2) Explica quins eren els objectius de la lluita política a l'Europa Occidental.

-A l'Europa Occidental la lluita política, volia avançar en els drets populars que demanaba.

Activitats





1) Descriu la pintura i explica quin paper van tenir els grups
socials que hi surten i què simbolitza la figura femenina. Situa el
quadre en el context de la Revolució del 1830.

"La Libertad guiando al pueblo"
(La Liberté guidant le peuple)
Delacroix

El lleuger pincell de Delacroix i la força lluminosa dels seus colors, exalten la vitalitat dels seus quadres. Aquest senyor, per aumentar la tensió i el moviment, va anyadir contrastes complementris juntament amb la oposició dels claroscurs. El color per a Delacroix no sol·lament hi tenia un valor de presentació, sino que sobretot tenia un significat emocional propi, sobre la qual aquest pintor intentava fer que es vegi millor la disposició de les persones en el moment.

2) Quines característiques presenten les revolucions de 1820 i
1848? A quins països van tenir èxit?

-la revolució de 1820 o Cicle revolucionari de 1820 es un conjunt de procesos revolucionaris que tenen lugar en Europa al boltant de 1820. Sugereixen com reaccio al restablecimient del Antic Régim, Restauració, per el Congres de Viena de 1815, tras la derrota de la França revolucionaria. Es la primera de las llamades oleades revolucionaries que van sacudir Europa en 1820, 1830 y 1848.

* 1Alemanya
* 2 Espanya
* 3 Portugal
* 4 Nápoles
* 5 Piamonte
* 6 França
* 7 Russia
* 8 Grecia

-Olejada revolucionaria en quasi tota Europa, amb major presència del moviment obrer i un fort component nacionalista (etapa històrica cridada com "Primavera de les nacions o dels pobles).

-nomès va tenir èxit a Austria.

Activitats

De Imágenes de Blogger


Analitza el gravat:


1) Explica com s’exemplifica la repressió del dret a la lliure
difusió d’idees.

-Aquesta imatge vol expressar qué en aquella època els absolutistes, van prohibir una altra vegada el dret a l'expressió. A més com es veu a la imatge, mostra que es una societat secreta i que pensaven que allò era una locura i per "expressar-se" d'alguna manera, van pensar la frase que hi surt a la imatge que deia: “Qüestió principal de l’ordre del dia: fins quan tindrem dret a pensar?” Aqueste personas eren els liberals.


2) Situa la caricatura en el context històric.

-En aquells moments, el Napoleó bonaparte, és va reunir amb el Congrès de Viena i el seu objectiu era tornar a fer un Antic Règim és a dir, restaurar l'absolutisme monàrquic.
El Congrès de Viena que eren (Rússia, la Gran Bretanya, Prússia i Àustria), Van completar les seves decisions, amb la Santa Aliança que va ser un tractar que van fer Russia,Àustria i Prussia, per tal d'ajudarse'n quan alguns revolucionaris ataquesin a algun.
Malgrat tot el que feien els congresistes, una bona part de les idees de la Revolució Francesa van penetrar a molts països europeus, així doncs, els congrès de Viena no va respectar els principis liberals, ni les aspiracions nacionals d'alguns països.
Per tal de no permetre això, el liberalisme i el nacionalisme, reduits a la "misèria"
es convertiren en dues forces d'oposició a la Restauració.

Any: 1815.

activitats

es Guerres Napoleòniques són les que es van produir durant el període que Napoleó Bonaparte va governar el Primer Imperi Francès. En part van ser una extensió dels conflictes que varen esclatar amb motiu de la Revolució Francesa, i que es varen perllongar al llarg de tot el Primer Imperi Francès. No hi ha un consens sobre el moment exacte en què aquestes varen començar. Hi ha un sector dels historiadors que considera que varen començar quan Napoleó va arribar al poder a França el novembre de 1799, mentre que d'altres defensen que han de situar-se al període bèl·lic entre 1799 i 1802 en el context de les Guerres de la Revolució Francesa, i més concretament en la declaració de guerra entre el Regne Unit de la Gran Bretanya i Irlanda i la Primera República Francesa l'any 1803, que prèviament havia estat precedit per un breu període de pau arran de la signatura del Tractat d'Amiens a l'any 1802.




1)
En aquesta imatge surt Robespierre era un polític del grup social Jacobí, Bailly diputat del estats generals, un monjo un abat i un pastor protestant i Gerard, pagès, representen el tercer estat.


2)Per fer front a les pressions del rei de França Lluís XVI, van jurar de no separar-se fins a l'aprovació d'una Constitució. Malgrat la manca de valor jurídic d'aquest jurament, el seu impacte simbòlic va ser molt fort.