Alvaro Herrero (Mi Blog)

Hola, sóc l'Álvaro Herrero i aquest es el meu blog. En aquest blog podreu veure els meus apunts sobre socials, tecnologia i informàtica que les dividiré en etiquetees.

Informàtica

En aquest apartat deixaré totes les coses relacionades amb la informàtica.



Aqui deixo el text:

El 23 d'abril és data que sempre ha estat lligada, directa o indirectament, a la literatura i les tradicions populars.


Els cavallers catalans que van partir cap a l'Orient no es devien imaginar la repercussió que tindrien els seus relats sobre el culte a un sant local: Sant Jordi.Posteriorment aquest relat es "adaptaría" a la tradició medieval de cavallers lluitant contra el mal.


La llegenda que va sorgir és de sobres coneguda: Sant Jordi lluita contra el malvat drac que manté retinguda la princesa. Finalment, Sant Jordi venç i en el lloc on el drac vessa la seva sang creix un roser com a signe d'amor i amistat.
Però el que definitivament ha empès a la importància d'aquest dia ha estat que ara s'ha considerat com a "Dia Internacional del llibre".

Per què aquest dia?




El 23 d'abril no només és famós per la llegenda del noble Sant Jordi, sinó que també es commemora la mort d'alguns grans escriptors com Miguel de Cervantes i William Shakespeare.


Aquests extraordinaris escriptors han passat a la història per les seves fabuloses obres, arribant a ser un símbol important en els seus respectius països.


Una manera de reconèixer el treball d'aquests genis era batejat aquest dia com el dia del llibre, i així es va fer. En aquest dia es venen llibres pels carrers en grans parades organitzades. Molta gent aprofita aquest dia, encara que habitualment no llegeixi, per comparar un llibre i gaudir amb ell. És una forma d'animar la gent a llegir.


A més, aquesta jornada és molt bona per treure al mercat noves novel les, i molts autors l'aprofiten i promocionen el seu últim llibre.


Per últim, no hi ha res més bonic que l'intercanvi de rosa i llibre entre enamorats.

0 comentarios:

Publicar un comentario