Alvaro Herrero (Mi Blog)

Hola, sóc l'Álvaro Herrero i aquest es el meu blog. En aquest blog podreu veure els meus apunts sobre socials, tecnologia i informàtica que les dividiré en etiquetees.

Activitats

De Imágenes de Blogger


Analitza el gravat:


1) Explica com s’exemplifica la repressió del dret a la lliure
difusió d’idees.

-Aquesta imatge vol expressar qué en aquella època els absolutistes, van prohibir una altra vegada el dret a l'expressió. A més com es veu a la imatge, mostra que es una societat secreta i que pensaven que allò era una locura i per "expressar-se" d'alguna manera, van pensar la frase que hi surt a la imatge que deia: “Qüestió principal de l’ordre del dia: fins quan tindrem dret a pensar?” Aqueste personas eren els liberals.


2) Situa la caricatura en el context històric.

-En aquells moments, el Napoleó bonaparte, és va reunir amb el Congrès de Viena i el seu objectiu era tornar a fer un Antic Règim és a dir, restaurar l'absolutisme monàrquic.
El Congrès de Viena que eren (Rússia, la Gran Bretanya, Prússia i Àustria), Van completar les seves decisions, amb la Santa Aliança que va ser un tractar que van fer Russia,Àustria i Prussia, per tal d'ajudarse'n quan alguns revolucionaris ataquesin a algun.
Malgrat tot el que feien els congresistes, una bona part de les idees de la Revolució Francesa van penetrar a molts països europeus, així doncs, els congrès de Viena no va respectar els principis liberals, ni les aspiracions nacionals d'alguns països.
Per tal de no permetre això, el liberalisme i el nacionalisme, reduits a la "misèria"
es convertiren en dues forces d'oposició a la Restauració.

Any: 1815.

0 comentarios:

Publicar un comentario